Yksi pääsykokeen tärkeimmistä hakijalta edellytettävistä taidoista on riittävän vastaustekniikan hallinta. Kirjat voi jokainen osata ulkoa, mutta miten koetilanteessa yksittäiset asiat tulisi jäsentää kokonaisiksi vastauksiksi siten, että kokeen tarkastaja heltyy antamaan täyden pistehyvityksen vastauksesta? Tule ja opi tämä kanssamme! Valtaisan kysynnän kohteena vuodesta toiseen ollut vastaustekniikkakurssimme palvelee erityisesti sinua, jolle oikeustieteellisen pääsykokeen tehtävätyypit eivät ole entuudestaan tuttuja tai joka kokee, että aiempi epäonnistuminen koetilanteessa on johtunut nimenomaan puutteellisesta vastaustekniikasta.

Vastaustekniikkakurssi sisältää 20ot valintakokeessa vaaditun vastaustekniikan valmennusta. Kurssilla käydään läpi valintakokeen eri tehtävätyyppejä, joihin vastaamista myös harjoitellaan sekä itsenäisesti että opettajan johdolla. Opetuksen sisältöä on uudistettu paremmin vastaamaan kurssilaisten toiveita sekä oikeustieteelliseen valittujen antamia kehitysehdotuksia.

HUOM! Järjestetään etäopetuksena.

Osallistujamäärä noin 40.

Kurssin aikataulun näet tästä.

Vastaustekniikka -kurssipaketti sisältää:

20ot laajuinen uudistettu

vastaustekniikkaopetus

  • Yksi oppintunti sisältää 45 minuuttia valmennusta. Yhteen opetuskertaan sisältyy viisi oppituntia.

Pykälän valmennusopas ja

vastaustekniikan materiaalipaketti

  • Sisältää laajan valikoiman erinäisiä tehtäviä vastaustekniikan opettelemiseksi ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua.

169,30€

© 2021 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »