Yksi pääsykokeen tärkeimmistä hakijalta edellytettävistä taidoista on riittävän vastaustekniikan hallinta. Kun valintakoe muuttuu, kannattaa perusasiat, kuten vastaustekniikka ottaa heti alkuun haltuun. Kirjat voi jokainen osata ulkoa, mutta miten koetilanteessa yksittäiset asiat tulisi jäsentää kokonaisiksi vastauksiksi siten, että kokeen tarkastaja heltyy antamaan täyden pistehyvityksen vastauksesta? Tule ja opi tämä kanssamme! Valtaisan kysynnän kohteena vuodesta toiseen ollut vastaustekniikkakurssimme palvelee erityisesti sinua, jolle oikeustieteellisen pääsykokeen tehtävätyypit eivät ole entuudestaan tuttuja tai joka kokee, että aiempi epäonnistuminen koetilanteessa on johtunut nimenomaan puutteellisesta vastaustekniikasta.

Vastaustekniikkakurssi sisältää 20ot valintakokeessa vaaditun vastaustekniikan valmennusta. Kurssilla käydään läpi valintakokeen eri tehtävätyyppejä, joihin vastaamista myös harjoitellaan sekä itsenäisesti että opettajan johdolla. Opetuksen sisältöä on uudistettu vastaamaan yhä soveltavampaa valintakoetta.

Osallistujamäärä noin 40.

Kurssin aikataulu löytyy tästä.

Vastaustekniikka -kurssipaketti sisältää:

20ot laajuinen vastaustekniikkaopetus

  • Yksi oppintunti sisältää 45 minuuttia valmennusta. Yhteen opetuskertaan sisältyy viisi oppituntia. Opetus myös nauhoitetaan myöhempää katselua varten.

Pykälän valmennusopas ja

vastaustekniikan materiaalipaketti

  • Sisältää laajan valikoiman erinäisiä tehtäviä vastaustekniikan opettelemiseksi ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua.

185 €

© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »