Juha Räihä

Olen ammatiltani asianajaja ja osakas neljän asianajajan Asianajotoimisto Advoline Oy:ssä. Työssäni olen erikoistunut oikeudenkäyntien hoitamiseen ja erityisesti rikosoikeuteen. Valmistuin Helsingin yliopistosta syksyllä 2010 ja keväästä 2011 alkaen olen toiminut Pykälän valmennuskursseilla opettajana. Ensi keväänä tulossa on siis järjestyksessään jo kymmenes vuosi Pykälän opettajana! Opettajana pyrin ensisijaisesti selkeyttämään niitä valintakoemateriaalin asioita, jotka kokemukseni perusteella tiedän vaikeiksi yksin sisäistää. Samoin pyrin erottelemaan tärkeät asiat vähemmän tärkeistä ja erityisesti osoittamaan, missä kohdin teksti on niin sanotusti painavampaa ja tarvitsee tuekseen taustatietoa. Pidän opettamisesta aidosti valtavan paljon, mikä lieneekin tärkein syy hakea joka kevät mukaan uudelleen. Tehdään tänä keväänä yhdessä sinun unelmastasi totta!

Juha opettaa keväällä 2020 kursseilla Teho plus, Teho aamu, Tampere ja Intensiivikertaus. Lisäksi hän esiintyy opetusvideoilla.

 

 

Tero Kivinen

Valmistuin oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta 2014 ja oikeustieteen tohtoriksi näillä näkymin 2020. Tutkimukseni kautta olen erikoistunut etupäässä oikeudelliseen argumentaatioon sekä ihmisten ja eläinten välistä oikeudellista suhdetta koskeviin kysymyksiin, mutta aiempaa kokemusta löytyy niin kansainvälisestä oikeudesta ja ihmisoikeusjuridiikasta kuin esimerkiksi eurooppaoikeudesta ja velvoiteoikeudesta. Pykälän valmennuskursseilla olen opettanut vuodesta 2016.

Tero opettaa keväällä 2020 kursseilla Teho plus, Teho aamu, Teho ilta ja Intensiivikertaus. Lisäksi hän esiintyy opetusvideoilla.

 

 

Maija Raninen

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Olen Maija Raninen ja opetan kolmatta vuotta Pykälän valmennuskursseilla. Ovet Helsingin oikeustieteelliseen tiedekuntaan avautuivat osaltani ensimmäisellä yrityksellä Pykälän valmennuskurssin ansiosta. 

Koulutukseltani olen oikeustieteiden ja valtiotieteiden maisteri. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Päivätyökseni työskentelen suuressa kansainvälisessä yrityksessä päällikkötehtävissä. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa eri työmarkkinajärjestöissä lakimiehenä.  

Opettajana olen helposti lähestyttävä ja käytännön läheinen. Tehtäväni kevään aikana on motivoida ja tsempata juuri sinut läpi luku-urakan! Kevään aikana opetuksessa avataan kirjan vaikeat asiat, sekä tiivistetään olennaiset. 

Maija opettaa keväällä 2020 kursseilla Teho plus, Teho aamu, Teho ilta ja Intensiivikertaus. Lisäksi hän esiintyy opetusvideoilla.

 

 

Sami Reijonen

Olen viimeisen vuoden opiskelija Helsingin oikeustieteellisestä ja ensi kevät on neljäs kertani luennoimassa Pykälän valmennuskursseilla. Opintojen ohessa olen työskennellyt vajaa kolme vuotta asianajotoimistossa.

Erityisesti olen kiinnostunut rikos-, prosessi-, ja valtiosääntöoikeudesta. Näiden lisäksi opettaisin mielelläni myös esineoikeutta tai velvoiteoikeutta. Myös oikeushistoria ja -teoria ovat lähellä sydäntäni.

Nähdään keväällä!

Sami opettaa keväällä 2020 kursseilla Oikeustieteen perusteet, Teoria, Tampere ja Vastaustekniikan kertaus.

 

 

Tarik Ahsanullah

Toimin aktiivisesti Pykälässä koko opiskeluaikani ja opetan valmennuskursseilla nyt toista kevättä yksityisoikeutta!

Päivisin työskentelen asumiseen liittyvän juridiikan parissa päälakimiehenä Suomen Vuokranantajat ry:ssä ja työhöni kuuluu runsaasti myös kouluttamista. Olen lisäksi suorittanut asianajajatutkinnon.

Tarik opettaa keväällä 2020 kursseilla Teoria ja Tampere.

 

 

Kukka Kuusela

Valmistuin oikeustieteen maisteriksi 2018, ja teen tällä hetkellä väitöskirjaa Helsingin yliopistossa. Olen erikoistunut EU-oikeuteen, ja perehdyn omassa tutkimuksessani Rule of Law´ta koskeviin ongelmiin EU-kilpailuoikeuden näkökulmasta. Olen kiinnostunut myös oikeusteoriasta ja oikeusfilosofiasta, jotka ohjaavat tutkimustani metaetiikan tasolle liittyviin kysymyksiin. Opiskelutaustani on monitieteinen, joten kuvailisin itseäni tieteellisen ajattelun suhteen luovaksi hybridiksi. Pykälän valmennuskursseilla opetan toista vuotta.

Kukka opettaa keväällä 2020 kursseilla Teoria ja Teho ilta.

© 2020 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »