Valmennuskurssiopettajamme osallistuvat kevään 2024 valmennuskursseille erittäin tärkeässä roolissa. Pykälä ry on valmentanut hakijoita oikeustieteelliseen yli 70 vuoden ajan ja laadukkaan valmennuskurssitoiminnan ja opetuksen järjestäminen onkin meille sydämenasia. Pykälä ry:n Valmennuskurssit valikoivat opettajiksi valmistuneita juristeja, joilla on vankkaa osaamista ja halua auttaa hakijat sisään oikeustieteelliseen. Opettajamme ovat kerryttäneet kokemusta monilta eri työelämän aloilta, minkä lisäksi heillä on tietysti runsaasti kokemusta valmennuskurssiopetuksesta. Opettajamme ovat täällä juuri sinua varten.

Pykälä ry:n Valmennuskurssit yhdistävät osaavien juristien ammattitaidon sekä kurssien järjestämiseen osallistuvien oikeustieteen ylioppilaiden innon niin, että jokaisen kurssikokemus on onnistunut. Kurssiemme kautta saat jo hieman kosketuspintaa tulevaan opiskelijaelämään, sillä opetus järjestetään Pykälä ry:n tiloissa ja opetuksen aikana läsnä on aina vähintään yksi oikiksessa opiskeleva.

Kevään 2024 opettajamme ovat kaikki jo viime vuosilta tuttuja konkareita, jotka kannattelevat opetuksellaan sinut läpi haastavan valintakoekevään.

Oikeustieteen perusteita ja vastaustekniikkakurssia opettaa Eero Hirvimäki.

Kirjaopettajina toimivat Juha Räihä, Sami Reijonen sekä Juha-Matti Kiviluoto.

Eero on valmistunut Helsingin yliopistosta oikeustieteen maisteriksi keväällä 2023 ja opettaa valmennuskursseilla nyt jo neljättä kevättä. Eero on saanut erityisen paljon kiitosta mielenkiintoisesta ja innostavasta opetustyylistään. Tällä hetkellä Eero työskentelee in-house juristina Caverionilla.

Juha opettaa valmennuskursseilla jo 14. vuotta ja onkin opetusvuosiensa aikana saanut runsaasti positiivista palautetta opetuksestaan. Viime vuonna Juha työskenteli aluesyyttäjänä ja nykyään hän työskentelee oikeudenkäyntien parissa asianajotoimistossa.

Sami on opettanut valmennuskursseilla vuodesta 2014 ja odottaakin jälleen innolla tulevaa kevättä. Samin työura on keskittynyt oikeudenkäyntien ympärille ja tällä hetkellä hän työskentelee tuomioistuinlaitoksen palveluksessa esittelijänä Helsingin hovioikeudessa.

Juha-Matille tuleva kurssikevät on opettajan roolissa kolmas. Ensimmäisen kerran Juha-Matti työskenteli kursseilla jo vuonna 2013 oikeustieteelliseen pyrkiviä tutoroiden. Juha-Matti onkin opettamisen lisäksi erityisen innostunut hakijoiden tsemppaamisesta vaikeiden hetkien yli. Juha-Matti työskentelee asianajotyössä Kaakkois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirin julkisena oikeusavustajana.

© 2024 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »