Kuka on Juha Räihä?

Juha opettaa Pykälän valmennuskursseilla jälleen keväällä 2023.

Juha itse päätyi Pykälän valmennuskurssien kautta Helsingin oikeustieteelliseen vuonna 2005 ja valmistui oikeustieteen maisteriksi vuonna 2010. Valmistumisensa jälkeen Juha toimi asianajotehtävissä työskennellen ensin muutaman vuoden ajan omassa lakiasiaintoimistossa minkä jälkeen asianajajana asianajotoimisto Advoline Oy:ssä, jossa hän on ollut myös osakkaana. Juha toimii tällä hetkellä aluesyyttäjänä. Aiemmin hän työskenteli päätoimisesti oikeudenkäyntien parissa ja sivutoimenaan erilaisissa opetustehtävissä muun muassa Tallinnan yliopistossa. 

Pykälän valmennuskursseilla Juhalla on alkamassa on nyt 13. vuosi opettajana. Näiden vuosien aikana on opetuksessa käyty läpi monta eri oikeustieteen aihealuetta, jotkut jopa useampaan kertaan. Hän odottaakin jo innolla, mihin aiheeseen päästään tänä keväänä yhdessä syventymään ja toivottaa kurssilaiset tervetulleeksi vuoden 2023 kursseille.

Valmennuskursseilla ja opiskelijoiden keskuudessa Juha tunnetaan erinomaisena ja innostavana opettajana, joka on auttanut monta opiskelijaa matkalla tiedekuntaan. Pitkän ja menestyksekkään opettajakokemuksensa aikana Juha onkin valmentanut isoa joukkoa oikeustieteellisen opiskelijoita ja kurssilaisten palaute Juhan opetuksesta on poikkeuksetta erinoimasta ja äärimmäisen innostavaa kuultavaa.

© 2023 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »