Kuka on Juha Räihä?

Asianajaja Juha Räihä opettaa Pykälän valmennuskursseilla jälleen keväällä 2024!

Juha itse päätyi Pykälän valmennuskurssien kautta Helsingin oikeustieteelliseen vuonna 2005 ja valmistui oikeustieteen maisteriksi vuonna 2010. Valmistumisensa jälkeen Juha toimi asianajotehtävissä työskennellen ensin muutaman vuoden ajan omassa lakiasiaintoimistossa, minkä jälkeen asianajajana asianajotoimisto Advoline Oy:ssä, jossa hän on ollut myös osakkaana. Suurimman osan urastaan Juha on työskennellyt päätoimistesti oikeudenkäyntien parissa. Viime vuoden hän työskenteli aluesyyttäjänä ja aiemmin Juha on sivutoimenaan toiminut erilaisissa opetustehtävissä, muun muassa Tallinnan yliopistossa. Tällä hetkellä Juha työskentelee asianajotoimisto Lari Ruokamo Oy:ssä.

Juha on toiminut valmennuskurssiopettajana Pykälän Valmennuskursseilla ja yli 10 vuoden ajan. Nyt alkava vuosi on Juhalle jo 14. vuosi opettajana. Näiden vuosien aikana valintakoekirjallisuus on sisältänyt useita eri oikeustieteen aihealuetta, joita Juha on kurssilaisille päässyt opettamaan. Hän odottaakin jälleen innolla, mihin aiheeseen päästään tänä keväänä yhdessä syventymään, ja toivottaa kurssilaiset tervetulleeksi vuoden 2024 kursseille.

Valmennuskursseilla ja opiskelijoiden keskuudessa Juha tunnetaan erinomaisena ja innostavana opettajana, joka on auttanut montaa opiskelijaa matkalla tiedekuntaan. Pitkän ja menestyksekkään opettajauransa aikana Juha on valmentanut isoa joukkoa oikeustieteellisen opiskelijoita, ja kurssilaisten palaute Juhan opetuksesta on poikkeuksetta erinomaista ja äärimmäisen innostavaa kuultavaa.

© 2024 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »