Kuka on Sami Reijonen?

Sami opettaa Pykälän valmennuskursseilla jälleen keväällä 2023. Hän on opettanut Pykälän valmennuskursseilla vuodesta 2017 alkaen ja odottaa jälleen innolla tulevaa kevättä.

Parhaillaan Sami toimii käräjänotaarina, eli auskultoi, Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Huhtikuussa Sami aloittaa huhtikuussa työskentelyn Helsingin hovioikeudessa. Ennen siirtymistä tuomioistuinuralle Sami työskenteli yksityishenkilöiden asioihin erikoistuneessa asianajotoimistossa ja hoiti pääasiallisesti rikosoikeudellisia oikeudenkäyntejä sekä riita-asioita. 

Kiinnostus opettamiseen heräsi jo Samin omana pääsykoekeväänä ja hän hakeutuikin kurssitoimintaan mukaan jo phuksina. Sami on aina nauttinut opettamisesta. Valmennuskurssitoiminnassa suurempana motivaattorina on kuitenkin halu auttaa jokaista hakijaa tavoittelemaan unelmaansa oikiksessa ja antaa oma panoksensa, jotta hakijan kevät sujuisi mahdollisimman hyvin. Valmennuskursseihin liittyy myös huikeita muistoja. Ehkä tärkein muisto on se, että Sami tapasi puolisonsa, kun he olivat aikoinaan samalla Pykälän kurssilla pyrkimässä tiedekuntaan.

Valmistumisestaan huolimatta Sami on mukana Pykälän toiminnassa alumnijäsenenä. Syksyisin hän on pyrkinyt vierailemaan Pykälässä, ja hänen mukaansa on ollut huikeata nähdä uusia opiskelijoita, jotka ovat keväällä kuunnelleet hänen luentojaan.

Samin terveiset kurssilaisille: ”Toivottavasti nähdään myös livenä syksyn phuksisitseillä tai viimeistään wappuna Pykälälaaksossa! Tsemppiä kevääseen ja tervetuloa Pykälän valmennuskursseille!”

© 2023 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »