Kuka on Juha-Matti Kiviluoto?

Juha-Matti opettaa Pykälän valmennuskursseilla jälleen keväällä 2023.

Juha-Matti Kiviluoto (OTM, VT) on työskennellyt Pykälän valmennuskursseilla ensimmäisen kerran jo vuonna 2013 tutoroiden oikeustieteelliseen tiedekuntaan hakevia kurssilaisia. Valmistuttuaan oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta, Juha-Matti on työskennellyt mm. asianajotehtävissä, tuomioistuimessa sekä kaupunginlakimiehenä. Hän on saanut varatuomarin arvonimen auskultoituaan Kymenlaakson käräjäoikeudessa.

Tällä hetkellä Juha-Matti työskentelee kuntien hallinnon kehittämisen, neuvonnan ja lainsäädäntövaikuttamisen parissa. Hän on myös väitöskirjatutkija hallinto-oikeuden pääaineessa.

Juha-Matilla on monipuolista kokemusta kouluttamisesta ja opetustehtävistä. Opiskeluaikanaan hän on toiminut apulaisopettajana oikeustieteellisen tiedekunnan esineoikeuden aineopinnoissa ja nykyisessä työssään hän kouluttaa julkishallinnon viranhaltijoita sekä poliitikkoja.

Juha-Matti on saanut erittäin hyvää palautetta aktiivisesta ja innostavasta opetustyylistään valmennuskursseilla. Opettajana Juha-Matti on helposti lähestyttävä ja motivoiva sekä aidosti kiinnostunut auttamaan kurssilaisia saavuttamaan tavoitteensa: opiskelupaikan oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

© 2023 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »