Ota opetusvideot, monivalintasovellus, muistikortit, tehtäväpaketit tai harjoituskokeet yksittäin tai kasaa niistä itse haluamasi kokonaisuus! 

Opetusvideot, 20ot

20ot HD-laatuisia kirjakohtaisia opetusvideoita.

Videoilla opettajamme avaavat valintakoekirjallisuuden sisältöä kappale kerrallaan. Opettajat avaavat kirjan suurempia kokonaisuuksia sekä hankalampia yksityiskohtia omaan asiantuntemukseensa tukeutuen. Kaikki videokurssin videot ovat katsottavissa ilmoittautuneille niiden julkaisusta aina valintakoepäivään asti. Opetusvideot voit ostaa sellaisenaan tai yhdistää esimerkiksi itseopiskelupakettiin!

185 €

Pykälän monivalintasovellus

Valintakokeen leikkuriosioon valmentava monivalintasovellus kirjoihin pohjautuvilla kysymyksillä. 

Käyttöoikeus Pykälän monivalinta-internetsovellukseen, jonka avulla voit testata muistiasi valintakoekirjallisuuteen perustuvien monivalintakysymysten parissa. Sovellus toimii kaikilla älylaitteilla sekä tietokoneella. Tarvitset internet-yhteyden käyttääksesi sovellusta.

35 €

Muistikortit

Sähköisen muistikorttialustan avulla pääset testaamaan muistiasi valintakoekirjallisuudessa esiintyvien keskeisten käsitteiden ja määritelmien parissa. Muistikortit on mahdollista myös tulostaa.

35 €

 Harjoituskokeet

Kaksi simuloitua valintakoetta arvioinnilla ja henkilökohtaisella palautteella. Harjoituskokeet järjestetään lukuajan puolivälissä sekä loppusuoralla ja niihin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etänä.

85 €

Tehtäväpaketit

Kaksi laajaa harjoiteustehtäväpakettia, jotka sisältävät valintakoekirjallisuuteen perustuvia tehtäviä mallivastauksineen. Tehtäväpakettien avulla pääset harjoittelemaan valintakokeessa tyypillisesti esiintyviä eri tehtävätyyppejä, kuten monivalinta-, essee- ja oikeustapaustehtäviä.

85 €

Äänikirjat

Valintakoekirjallisuudesta laadittujen tiivistelmien pohjalta äänitetyt äänikirjat

115,00 €© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »