Kuka on Eero Hirvimäki?

OTM Eero Hirvimäki toimii kevään 2024 valmennuskursseilla jälleen Oikeustieteen perusteet -kurssin sekä Vastaustekniikka-kurssin opettajana!

Eero on oikeustieteen maisteri, joka suorittaa lisäksi kauppatieteen opintoja Aalto-yliopistossa. Eero on erityisen kiinnostunut yhtiöoikeudesta, minkä lisäksi hän on työskennellyt paljon esimerkiksi finanssisääntelyn parissa. Työkokemusta hänellä on sekä asianajotoimistoista että pankista. Tällä hetkellä Eero työskentelee juristina Caverionilla.

Eero on ollut mukana valmennuskurssitoiminnassa jo pitkään ja nyt alkava vuosi on hänelle 4. vuosi opettajana. Opettamisen lisäksi Eero on toiminut Pykälän valmennuskurssien podcastin hostina sekä motivoinut kurssilaisia tsemppitapaamisten muodossa. Aiemmin valmennuskurssiopettajana toimiessaan Eero on saanut erinomaista palautetta kurssilaisilta eritoten innostavasta opetustyylistään. Eeron opetuksessa ei varmasti kenelläkään tule tylsää, sillä hänellä on pilke silmäkulmassaan tilanteessa kuin tilanteessa!

Eeron positiivinen asenne, vankka ammattitaito ja kokemus opettamisesta tekevät hänestä erinomaisen kurssiopettajan. Juridinen tietämys yhdistettynä aidosti kannustavaan asenteeseen tekevät Eerosta myös erittäin pidetyn opettajan. Hänen puoleensa voi huoletta kääntyä niin substanssiin kuin motivoitumiseenkin liittyvissä asioissa.

© 2024 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »