Kuka on Eero Hirvimäki?

Eero toimii kevään 2023 valmennuskursseilla Oikeustieteen perusteet -kurssin sekä Vastaustekniikka-kurssin opettajana ja opettaa nyt kolmatta vuotta.

Eero on oikeustieteen maisteri, joka suorittaa lisäksi kauppatieteen opintoja Aalto-yliopistossa reipasta tahtia eteenpäin. Gradun hän kirjoitti yhtiöoikeudesta, minkä lisäki Eero on työskennellyt paljon finanssisääntelyn parissa. Työkokemusta hänellä on sekä asianajotoimistoista että pankista.

Eero on aiemmin opettanut Pykälän valmennuskursseilla vastaustekniikkaa, toiminut Pykälän valmennuskurssien podcastin hostina sekä motivoinut kurssilaisia tsemppitapaamisten muodossa. Aiemmin valmennuskurssiopettajana toimiessaan Eero on saanut erinomaista palautetta kurssilaisilta eritoten innostavasta opetustyylistään. Eeron opetuksessa ei varmasti kenelläkään tule tylsää, sillä hänellä on pilke silmäkulmassaan tilanteessa kuin tilanteessa!

Eeron positiivinen asenne, vankka ammattitaito ja kokemus opettamisesta tekevät hänestä erinomaisen kurssiopettajan. Juridinen kokemus yhdistettynä aidosti kannustavaan asenteeseen tekevät Eerosta myös erittäin pidetyn opettajan. Hänen puoleensa voi huoletta kääntyä niin substanssiin kuin motivoitumiseenkin liittyvissä asioissa.

© 2023 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »