Miksi valita Pykälä ry:n valmennuskurssit?

  1. Pykälä ry on Suomen kokenein valmennuskurssien järjestäjä oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville jo lähes 70 vuoden kokemuksella.
  2. Yhteisvalinnan myötä kurssimme valmentavat sinut jokaiseen suomenkieliseen hakukohteeseen.
  3. Nykyisen kurssiorganisaatiomme jokaisena vuotena enemmistö Helsingin oikeustieteellisessä tiedekunnassa aloittaneista on käynyt samana keväänä Pykälä ry:n valmennuskurssin.
  4. Ammattitaitoiset ja työhönsä motivoituneet opettajamme ovat joko valmistuneita juristeja tai opintojensa loppuvaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita. Vastaustekniikan opettamisesta vastaavat oikeustieteen opiskelijat.
  5. Kurssituotot käytetään Pykälä ry:n toiminnan ylläpitämiseen. Pääset osallistumaan kaikkiin Pykälä ry:n järjestämiin tapahtumiin päästyäsi sisään Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen tiedekuntaan.

Alla Juha Räihä, Pykälä ry:n valmennuskurssien pitkäaikainen opettaja vastaa samaiseen kysymykseen:

Pykälä ry valmentaa kursseillaan oikeustieteellisten tiedekuntien yhteisvalintakokeeseen hakevia. Arvoihimme kuuluu kohtuuhintaisten ja laadukkaiden kurssien järjestäminen sekä mahdollisimman henkilökohtaisen valmennuksen tarjoaminen. Erilaisille oppijoille räätälöidystä kurssitarjottimestamme löytyy varmasti myös juuri sinulle sopiva kurssi kevään koitoksen tueksi. Kurssiemme asiakastyytyväisyys on perinteisesti ollut erittäin korkea, yllä mainitun mukaisesti vuoden 2018 valmennuskurssien saamasta palautteesta 99% oli positiivista.

Kurssimme myös kehittyvät joka vuosi kurssilaistemme palautteen mukaisesti. Kurssilaisten antaman palautteen mukaan opetustamme on kuvailtu ammattitaitoiseksi, tehokkaaksi ja innostavaksi. Kursseilla käytettävä laaja ja vuosittain vaihtuvaan valintakoekirjallisuuteen mukautuva kirjallinen materiaali on samoin saanut erinomaista palautetta ja hakee markkinoilla vertaistaan. Suhtaudumme vakavasti negatiiviseen palautteeseen ja otamme kaikki esitetyt kehittämiskohdat huomioon tehdessämme kurssejamme vuosittain yhä paremmiksi. Kevään 2020 kurssivalikoimaa suunnitellessamme otimme erityisesti huomioon kurssilaisten esittämät toiveet. Lisäksi järjestimme kyselyn Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa 2019 aloittaneille, jotta saisimme tietää, mikä vaikutti juuri heidän sisäänpääsyynsä ratkaisevasti. Saamamme palaute ja kyselyn tulokset ovat vaikuttaneet etenkin vastaustekniikkaosiomme sisältöön ja rakenteeseen.

Pykälä ry:n valmennuskurssien vahvuutena on ainutlaatuisen opiskeluympäristön mahdollistaminen innostavien opettajien ja opiskelijajärjestön saumattoman yhteistyön avulla. Kurssiemme opettajina toimii sekä ammattitaitoisia valmistuneita juristeja työelämän eri aloilta että opintojensa loppusuoralla olevia menestyksekkäitä opiskelijoita. Pääasiallinen valintakriteeri kaikkien opettajien kohdalla on kyky osata opettaa pääsykokeessa menestymiseen vaadittavia taitoja ymmärrettävällä ja helposti lähestyttävällä otteella.

Motivoituneet kurssipäällikköt vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskien valmennuskursseja. Jos siis vielä epäröit ovatko Pykälä ry:n kurssit juuri sinua varten, ota meihin yhteyttä! Kurssipäällikkömme osaavat neuvoa parhaan kurssivaihtoehdon suhteen sekä vastata kaikkiin muihinkin kysymyksiin koskien Pykälän valmennuskursseja ja kevään pääsykoetta. Kurssipäälliköillä on edelleen muistissa heidän oma keväänsä ja sen tuomat haasteet, joten he osaavat kokemuksen kautta auttaa sen kanssa, mitä sinulla on edessäsi. Kurssipäälliköihin saa yhteyden sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteystiedot löydät alapalkista, jonka kautta voit myös lähettää meille viestejä.

Tervetuloa Pykälän valmennuskursseille!

© 2021 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »