Miksi valita Pykälä ry:n valmennuskurssit?

  1. Pykälä ry on Suomen kokenein valmennuskurssien järjestäjä oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville jo 70 vuoden kokemuksella.
  2. Pykälä ry:n valmennuskurssit valmistavat sinut kaikkeen siihen, mitä valintakokeessa voit kohdata. Huomioimme valintakokeen jatkuvan kehityksen ja valmennamme sinut yllätysten ja kaikkien tehtävätyyppien varalta.
  3. Kevään 2023 kursseissa on painotettu uudistuksia, jotka takaavat menestymisen valintakokeessa sekä perinteisten tehtävien, että soveltavien aineistotehtävien osalta.
  4. Yhteisvalinnan myötä kurssimme valmentavat sinut jokaiseen suomenkieliseen hakukohteeseen.
  5. Nykyisen kurssiorganisaatiomme jokaisena vuotena iso osa Helsingin oikeustieteellisessä tiedekunnassa aloittaneista on käynyt samana keväänä Pykälä ry:n valmennuskurssin.
  6. Ammattitaitoiset ja työhönsä motivoituneet opettajamme ovat joko valmistuneita juristeja tai opintojensa loppuvaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita. Vastaustekniikan opettamisesta vastaavat oikeustieteen opiskelijat.
  7. Kurssituotot käytetään Pykälä ry:n toiminnan ylläpitämiseen. Pääset osallistumaan kaikkiin Pykälä ry:n järjestämiin tapahtumiin päästyäsi sisään Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen tiedekuntaan.

Alla Juha Räihä, Pykälä ry:n valmennuskurssien pitkäaikainen opettaja vastaa samaiseen kysymykseen:

Pykälä ry valmentaa kursseillaan oikeustieteellisten tiedekuntien yhteisvalintakokeeseen hakevia. Arvoihimme kuuluu kohtuuhintaisten ja laadukkaiden kurssien järjestäminen sekä mahdollisimman henkilökohtaisen valmennuksen tarjoaminen. Erilaisille oppijoille räätälöidystä kurssitarjottimestamme löytyy varmasti myös juuri sinulle sopiva kurssi kevään koitoksen tueksi. Kurssiemme asiakastyytyväisyys on poikkeuksetta ollut erittäin korkea.

Kurssimme myös kehittyvät joka vuosi ja huomioimme kaikessa kurssitoiminnassa muuttuvan valintakokeen. Myös kurssilaisilta saatu palaute on meille hyvin tärkeää. Kurssilaisten antaman palautteen mukaan opetustamme on kuvailtu ammattitaitoiseksi, tehokkaaksi ja innostavaksi. Kursseilla käytettävä laaja ja vuosittain vaihtuvaan valintakoekirjallisuuteen mukautuva kirjallinen materiaali on samoin saanut erinomaista palautetta ja hakee markkinoilla vertaistaan. Materiaalipakettimme onkin erittäin laaja.

Kevään 2024 kurssivalikoimaa suunnitellessamme otamme erityisesti huomioon kurssilaisten esittämät toiveet sekä valintakokeen muuttumisen yhä soveltavammaksi. Pykälä ry:n valmennuskurssien vahvuutena on ainutlaatuisen opiskeluympäristön mahdollistaminen innostavien opettajien ja opiskelijajärjestön saumattoman yhteistyön avulla. Kurssiemme opettajina toimii ammattitaitoisia valmistuneita juristeja työelämän eri aloilta. Pääasiallinen valintakriteeri kaikkien opettajien kohdalla on kyky osata opettaa pääsykokeessa menestymiseen vaadittavia taitoja ymmärrettävällä ja helposti lähestyttävällä otteella.

Motivoituneet kurssipäällikköt vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskien valmennuskursseja. Jos siis vielä epäröit ovatko Pykälä ry:n kurssit juuri sinua varten, ota meihin yhteyttä! Kurssipäällikkömme osaavat neuvoa parhaan kurssivaihtoehdon suhteen sekä vastata kaikkiin muihinkin kysymyksiin koskien Pykälän valmennuskursseja ja kevään pääsykoetta. Kurssipäälliköillä on edelleen muistissa heidän oma keväänsä ja sen tuomat haasteet, joten he osaavat kokemuksen kautta auttaa sen kanssa, mitä sinulla on edessäsi. Kurssipäälliköihin saa yhteyden sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteystiedot löydät alapalkista, jonka kautta voit myös lähettää meille viestejä.

Tervetuloa Pykälän valmennuskursseille!

© 2024 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »