Olemme auttaneet oikeustieteellisestä haaveilevia saavuttamaan unelmansa jo 70 vuoden ajan. Lue kurssilaisten kokemuksista!

“Näin jälkeen päin ajatellen en olisi päässyt sisään tiedekuntaan ensimmäisellä hakukerrallani ilman Pykälän valmennuskurssia. Esimerkiksi videoluennot kirjan aiheista auttoivat minua todella paljon, sillä opin parhaiten kuuntelemalla. Myös harjoituskokeet ja tehtävät olivat todella tarpeellisia.”

-Roope, 1 vsk.

“Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2020. Aloin kirjoitusten jälkeen valmistautumaan oikeustieteellisen pääsykokeisiin ja pääsin sisään ensimmäisellä hakukerralla. Tämä onnistui ennen kaikkea valmennuskurssin avulla. Kävin Pykälän Etä-Teho -valmennuskurssin ja koin sen todella hyödylliseksi. Verkko-opetus oli laadukasta ja harjoitusmateriaalit monipuolisia, mutta parasta oli mahdollisuus saada nopeasti vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Plussaa oli vielä lukuisat opiskelutekniikka- ja aikataulutusvinkit sekä tutoreiden tuki koko luku-urakan ajan. Voin siis lämpimästi suositella Pykälän kursseja oikeustieteelliseen tähtääville!” 

-Jonna, 2 vsk.

“Pykälän valmennuskurssi oli loistava. Kokonaisuus oli monipuolinen ja valmisti pääsykokeeseen hyvin. Valmennuskurssin tutorryhmästä sai vertaistukea, ja oli hauskaa, kun pääsi sisään ja oli jo tutustunut muutamiin pykälisteihin kurssin aikana.”

-Anonyymi, 1 vsk.

“En itse osallistunut kummallakaan hakukerralla lähiopetukseen, vaan otin materiaalipaketin ja opetusvideot. Tämä sopi omaan itsenäiseen lukutyyliini erittäin hyvin. Videot auttoivat hahmottamaan vaikeita kohtia kirjoista ja pidin materiaalipaketista sen laajuuden ja kattavuuden vuoksi – erittäin hyvin valintakokeeseen valmistavat tehtävät ja harjoituskokeet auttoivat minua paljon ja olivat itselleni se ratkaiseva juttu!”

-Julia, 3 vsk.

“Kävin kurssin paikan päällä. Kurssilla opettajat ja tutorit todella halusivat auttaa meitä sisäänpääsyssä.”

-Anonyymi, 2 vsk.

“Osallistuin Pykälän Tampere-kurssille. Pääsin ensimmäisellä yrittämällä tiedekuntaan ja olen varma, ettei se olisi ollut mahdollista ilman Pykälän kurssia. Opettajat kävivät pääsykoekirjat läpi kattavasti ja laajat tehtäväpaketit auttoivat hiomaan vastaustekniikkaa. Välikokeet auttoivat hahmottamaan omia kehityskohtia ja yleisemminkin riittävää osaamisen tasoa. Kurssiryhmällä oli hyvä yhteishenki ja tarvittaessa sain tukea myös muilta kurssilaisilta – osa heistä on jäänyt ystäväksi pysyvästikin.”

-Miko, 5 vsk.

Autamme mielellämme myös sinua saavuttamaan haaveesi oikeustieteellisessä opiskelusta!

Pykälän valmennuskursseilla voit luottaa vankkaan kokemukseemme, sillä olemme järjestäneet valmennuskurssitoimintaa jo 70 vuoden ajan. Jos tavoitteenasi on siis päästä opiskelemaan oikeustiedettä, annamme kaiken kokemuksemme ja osaamisemme käyttöösi, jotta saavutat tämän tavoitteen.

Meille on tärkeää, että saat ennen kirjojen julkaisua ja sen jälkeen mieltä askarruttaviin kysymyksiinsä kattavat ja ripeät vastaukset. Kehitämme myös jatkuvasti erittäin laajaa materiaalipakettiamme, jotta saat kaiken mahdollisen tuen lukemiseen. Pidämme myös suuressa arvossa ammattitaitoisten opettajiemme kurssilaisille tarjoamaa apua. Valmennuskurssin tarkoitus onkin tarjota sinulle kaikki se apu ja tuki, jonka avulla rankka lukuaika sujuu helpommin ja, jotta voit mennä valintakokeeseen varmoin mielin.

Älä siis pelkää kysyä meiltä mitään mieltäsi askarruttavaa ennen kursseja tai kurssien alettua. Käytä hyödyksesi kaikki tarjoamamme apu. Olemme täällä sinua varten!

© 2024 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »