Olen Siiri Pronin, kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelija ja pykälisti. Pääsin oikeustieteelliseen ensimmäisellä hakukerrallani, ja suurimman yksittäisen roolin – kovan työnteon – lisäksi tämän taustalla näyttelee Pykälän Valmennuskurssien Etäkurssi. Olen alanvaihtaja, eikä minulla ollut minkäänlaista kokemusta oikeustieteestä ennen päätöstäni hakea tiedekuntaan, joten valmennuskurssin tarjoamat opiskelu- ja kertausmateriaalit nousivat arvoon arvaamattomaan. Lisäksi harjoituskokeet ja niistä saatu ajoittain tiukkakin palaute osoittautuivat kullanarvoisiksi oman osaamisen kehittymisen ja vielä vaadittavien toimenpiteiden mittaamiseksi.

Etäkurssi oli omalla kohdallani ainoa oikea vaihtoehto, sillä kävin pääsykoekeväänäni vielä muutamalla kurssilla suomen kielen laitoksella sekä osa-aikatöissä. Kävinpä vielä Malagassakin kevään lukurupeaman aikana. Etäkurssin materiaalit mahdollistivat täysipainoisen opiskelun erilaisissa tilanteissa, kun materiaalit kulkivat mukana helposti joka paikkaan. Myös harjoituskokeen pystyi palauttamaan ulkomailta sähköisesti. Kurssi tarjosi sellaista joustoa ja tukea, jota itse tilanteessani tarvitsin.

Oman lukemiseni tukena tiivistelmät ja harjoitustehtävät auttoivat suuntaamaan huomiota oikeisiin asioihin ja käyttämään lyhyen lukuajan tehokkaasti. Kun epävarmuus omaan tekemiseen ajoittain iski, etäkurssilaisille osoitettu kurssitutor osasi rauhoittaa mieltä ja vastata mieltä askarruttaviin kysymyksiin omasta kokemuksestaan. Kysymyksiä kirjojen substanssisisällöstä oli myös mahdollista esittää KurssiNet-sivustolle, jossa kysymyksiin vastasi asiaan perehtynyt kurssihenkilöstö.

Etäkurssi tarjosi nimestään huolimatta kattavat ja hyvät eväät oikeustieteelliseen hakemiseen, eikä missään vaiheessa tuntunut siltä, että olisi ollut hakuprosessissaan yksin. Kurssit hoidettiin mielestäni alusta loppuun ammattimaisesti ja tehokkaasti, ja voin omasta puolestani ehdottomasti suositella Pykälän Valmennuskursseja ihan jokaiselle. Olin omalta osaltani kurssiin niin tyytyväinen, että olen sittemmin työskennellytkin kursseilla tutorin ja tehtäväntarkastajan pesteissä.

Siiri Pronin

© 2024 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »