Alberto Guidastri

Alberto toimii kevään 2022 kursseilla opettamassa vastaustekniikkaa, sekä Teho Plus-kurssilla oikeustieteen perusteita.

Alberton oma oikeustieteellinen työtaustan on varsin turvallisuusorientoitunut ja hän onkin tehnyt suurimman osan urastaan töitä erilaisissa turvallisuusviranomaisissa ja ministeriössä. Esittelyään kirjoittaessa hän kertoo olevansa palauttelemassa graduaan turvallisuuden oikeusnormatiivisista ulottuvuuksista.

Ennen oikeustieteelliseen hakeutumista Alberto palloili itse paljon tulevaisuutensa kanssa. Hän uskoo voivansa sanoa omasta kokemuksestaan hakijoille suoraan, että mitä tahansa etsii tai toivookaan tulevaisuudelta, sen mitä luultavimmin löytää ja mahdollistaa tutkintoomme tähdätessä. Hän onnittelee jokaista haasteen vastaanottamisesta. Alberton tervehdys kurssilaisille: ”Nyt juostaan yhdessä maraton ja lopussa tuuletellaan.”

Eero Hirvimäki

Eero toimii kevään 2022 kursseilla toista kertaa vastaustekniikan opettajana.

Eero kirjoittelee tällä hetkellä graduaan yhtiöoikeudesta ja päivätyökseen hän painii finanssioikeuden parissa pankissa.

Eero onnittelee kaikkia oikikseen hakijoita hyvästä valinnasta. Hän painottaa, että oikeustieteellinen avaa paljon ovia ja opiskeluvuodet ovat huippuhauskoja. Eeron terveiset kurssilaisille: ”Edessä seisoo toki vielä aikamoinen työmaa, mutta ei ollenkaan mahdoton sellainen!”

Jenni Haapala

Jenni toimii kevään 2022 kursseilla vastaustekniikan opettajana Tampere-kurssilla. Hän on gradua vaille valmis oikeustieteenopiskelija, joka opiskelee viidennettä vuotta Helsingin yliopistossa. Myös hänen tiensä tiedekuntaan on käynyt Pykälän valmennuskurssien kautta, jotka ovat hänen mukaansa olleet keskeisessä roolissa oikeanlaisen vastaus- ja opiskelutekniikan löytämisessä. Omakohtaista kokemusta hänellä on Pykälän vastaustekniikka-, teho- sekä etäkursseilta.

Jenni odottaa innolla valmennuskurssien alkamista ja hänen tarkoituksenaan on antaa hakijoille parhaat mahdolliset eväät pääsykokeissa menestymistä varten.

© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »