Kiinnostaako sinua Pykälä ry:n valmennuskursseilla työskentely keväällä 2019 tutorina, tehtäväntarkastajana, opetusassistenttina tai kenties opettajana? Rekrytointi näihin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin tapahtuu alkuvuodesta 2019. Haun alkamisesta ilmoitetaan vielä erikseen Pykälä-infossa sekä Paragraaffi Oy:n Internet-sivuilla. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävän sisällöstä, ota yhteyttä kurssipäälliköihin!

Opettajat

Opettajat nimensä mukaisesti opettavat tiettyä pääsykoekirjaa tai yleisemmin vastaustekniikkaa kurssilaisille. Opettajillemme tyypillistä on työnsä hoitaminen asiantuntevalla, innostavalla ja pedagogisella otteella, mitä myös edellytämme opettajia tehtävään valitessa.

Jos olet kiinnostunut opettamisesta valmennuskursseillamme, voit olla yhteydessä suoraan vastaavaan kurssipäällikköön, Konsta Kyyhkyseen (+358 40 7586066, ).

Hallintoassistentit

Hallintoassistentit avustavat kurssipäälliköitä kurssien organisoinnissa ja arjen jouhevan toimimisen takaamisessa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja kattavat kaiken aina perinteisemmästä asiakaspalvelusta markkinointiin ja IT-työkalujen parissa työskentelyyn.

Opetusassistentit

Opetusassistentit laativat oppimista tukevaa materiaalia, kuten tiivistelmiä ja tehtäviä, sekä vastailevat KurssiNetissä kurssilaisia valintakoekirjallisuudessa askarruttaviin kysymyksiin. Tehtävä auttaa kehittämään omia tiedonhaku- ja selvitystaitoja, mistä on konkreettista hyötyä myös myöhemmässä työelämässä.

Tehtäväntarkastajat

Tutorien lisäksi tarvetta on valmennuskurssilaisten koe- ja harjoitustehtävien tarkoille tarkastajille! Valmennuskurssilaisille tehtävistä saatava kirjallinen, rakentava palaute on erittäin tärkeä osa kurssia, jotta vastaustekniikka saadaan lyhyessä ajassa hiottua mahdollisimman hyvään kuntoon. Tehtäväntarkastajan tehtävä soveltuu hyvin eri vaiheissa opintoja olevalle opiskelijalle phuksista ännänteen vuosikurssiin!

Tehtäväntarkastajille maksetaan tehtäväkohtainen palkkio tarkastetuista tehtävistä. Tehtäväntarkastajat pääsevät lisäksi mukaan pääsykoebileiden etkoille ja itse bileisiin!

Tutorit

Pykälän Teho-, Pienryhmä-, Etä- ja Tampere-kurssilaisille tarvitaan tutoreita! Tämä homma sopii käytännössä kenen vain aikatauluihin, sillä valmennuskurssitutorin työ ei vie viikossa paljoa aikaa. Päätehtävänä on omien tutoroitavien tsemppaaminen ja neuvominen tarpeen mukaan sekä kokemusten jakaminen. Omaa tutoroitavien porukkaa käydään lisäksi moikkaamassa kerran viikossa kurssikerran yhteydessä (pl. Etä-kurssi). Lukuaikaa hakijoilla on vain reilu kuukausi, joten tutorina toimiminen ei sido sinua moneksi kuukaudeksi – kesätöiden alkuun mennessä urakka onkin jo ohi. Muistathan, että tutorin hommaan voi hakea vuosikurssista riippumatta!

Tutorina toimineet saavat työstään kiinteän korvauksen á 125 €. Kurssitutorit palkitaan myös lipulla pääsykoepäivänä 14.5.2019 Kaivohuoneella järjestettäviin Pääsykoebileisiin, jota ennen kurssihenkilökunnalle järjestetään omat etkot! Valmennuskurssitutorina toimimisesta on lisäksi hyötyä muun muassa tiedekunnan tutorihaussa. Tutorit pääsevät myös ensimmäistä kertaa mukaan kevään lopulla järjestettäville eeppisille Kiitossitseille!

© 2019 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »