Kuka on Tarik Ahsanullah?

Tarik toimii kevään 2022 kursseilla kirjaopettajana. Hän toimii Suomen Vuokranantajat ry:n päälakimiehenä ja on erikoistunut erityisesti asumiseen liittyvään juridiikkaan. Päivätyössään Tarik työskentelee siten muun muassa sopimusoikeuden, vahingonkorvausoikeuden, yhtiö-oikeuden ja verotuksen parissa. Lisäksi hän toimii avustajana riitaoikeudenkäynneissä.

Tarik kouluttaa jatkuvasti vuokranantajia ja muita alalla työskenteleviä oikeudellisista kysymyksistä ja hän on myös aiemmin opettanut Pykälän valmennuskursseilla. Aiemmin valmennuskurssiopettajana Pykälällä toimiessaan Tarik on saanut erinomaista palautetta kurssilaisilta ja kursseilla ollaankin hyvin tyytyväisiä, että Tarik on taas löytänyt tiensä takaisin valmennuskurssitoimintaan.

Tarikin hyvä asenne, vankka ammattitaito ja laaja kokemus kouluttamisesta tekevät hänestä erinomaisen valmennuskurssiopettajan. Juridinen kokemus yhdistettynä aidosti kannustavaan asenteeseen tekevät Tarikista pidetyn opettajan. Hänen puoleensa voi huoletta kääntyä, kun pääsykoekirjallisuus tuntuu haastavalta.

© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »