Kuka on Sami Reijonen?

Sami toimii Pykälän valmennuskursseilla kirjaopettajana. Hän on opettanut Pykälän valmennuskursseilla vuodesta 2017 alkaen ja odottaa jo innolla taas tulevaa kevättä.

Valmistumisestaan lähtien Sami on työskennellyt yksityishenkilöiden asioihin erikoistuneessa asianajotoimistossa ja hoitanut pääasiallisesti rikosoikeudellisia oikeudenkäyntejä, sekä riita-asioita. Nyt huhtikuussa Sami aloittaa käräjänotaarin virassa eli auskultoinnissa Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Kiinnostus opettamiseen heräsi jo Samin omana pääsykoekeväänä ja hän hakeutuikin kurssitoimintaan mukaan jo phuksina. Sami on aina nauttinut opettamisesta. Valmennuskurssitoiminnassa suurempana motivaattorina on kuitenkin halu auttaa jokaista hakijaa tavoittelemaan unelmaansa oikiksessa ja antaa oma panoksensa, jotta hakijan kevät sujuisi mahdollisimman hyvin. Valmennuskursseihin liittyy myös huikeita muistoja. Ehkä tärkein muisto on se, että Sami tapasi puolisonsa, kun he olivat aikoinaan samalla Pykälän kurssilla pyrkimässä tiedekuntaan.

Valmistumisestaan huolimatta Sami on mukana Pykälän toiminnassa alumnijäsenenä. Syksyisin hän on pyrkinyt vierailemaan Pykälässä, ja hänen mukaansa on ollut huikeata nähdä uusia opiskelijoita, jotka ovat keväällä kuunnelleet hänen luentojaan. Osan hakijoista Sami tulee tapaamaan kevään aikana Tampere-kurssilla ja osan videokurssin välityksellä.

Sami toivottaa: ”Toivottavasti nähdään myös livenä syksyn phuksisitseillä!
Tsemppiä kevääseen ja tervetuloa Pykälän valmennuskursseille!”

-Sami Reijonen
OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja (31.3.2022 asti)
Käräjänotaari (1.4.2022 alkaen)

© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »