Pienryhmäkursseilla opetus tapahtuu 40 hengen ryhmissä. Kurssi on räätälöity etenkin niille hakijoille, jotka haluavat rytmittää kevään luku-urakan kattavan opetuskokonaisuuden avulla ja arvostavat sen ohella hieman pienempää opetusryhmää. Tyypillisesti pienryhmäkurssien yhtenä etuna on ollut nimenomaan toimiva ryhmäytyminen.

Kurssi aloitetaan vastaustekniikkakokonaisuudella jo ennen kirjallisuuden julkaisemista ja se jatkuu laajalla kirjakohtaisella opetuksella heti kirjojen julkaisemisen jälkeen. Myös pienryhmäkursilla kevään lopulla järjestettävät kertauspäivät on sisällytetty pakettiin. Kurssiin sisältyy väli- ja loppukoe, joiden avulla pääset mittaamaan omaa osaamistasi kevään aikana.

Läpi kevään tukenasi toimii ryhmäkohtainen tutor, jonka tehtävänä on auttaa ja neuvoa koko ryhmäänne kevään ajan. Käytössäsi on myös KurssiNet, jossa voit esittää kirjoihin liittyviä kysymyksiä opetusassistenteille ja josta löydät kurssiin kuuluvat materiaalit sähköisenä.

Pienryhmäkursseja järjestetään sekä aamu- että iltakursseina. Aamuopetus alkaa kello 8:30 ja päättyy kello 13:00. Iltaopetus puolestaan alkaa kello 16:30 ja päättyy kello 21:00. Kurssit on rytmitetty siten, että opetusta on pääsääntöisesti joka toisena viikonpäivänä sunnuntaita lukuun ottamatta. Tästä linkistä näet kaikkien pienryhmäkurssien alustavat aikataulut.

Katso alta kurssin tarkempi sisältö:

 

 

80 ot lähiopetusta

 • Lähiopetus perustuu opettajiemme suunnittelemaan kokonaisuuteen, jonka tarkoituksena on avata sinulle jokaisen kirjan sisältö juurta jaksain.

 

20 ot vastaustekniikka­kokonaisuus

 • Vastaustekniikkakurssi järjestetään ennen valintakoekirjallisuuden julkaisua. Opetuksessa paneudutaan valintakokeen erilaisiin tehtävätyyppeihin, joita avataan käytännön esimerkkien kautta. Lisäksi opettajien johdolla käsitellään etenkin sitä, mitä menestyksekäs vastaaminen edellyttää hakijalta.

 

2 kertauspäivää

 • Kertauspäivillä opettajamme käyvät läpi jokaisen valintakoekirjan keskeisimmät asiat tiiviissä luentomuodossa. Kertauspäivät ajoittuvat aivan luku-urakan loppupäähän, keskimäärin noin viikkoa ennen itse koetilaisuutta.

 

Valmennusopas

 • Valmennusoppaaseen sisältyy yleistä informaatiota hakemisesta, kursseista sekä opiskelutekniikoista. Valmennusoppaaseen sisältyy myös vastaustekniikkaan perehtyvä osio.

 

Materiaalikansio

 • Materiaalikansio sisältää kaiken kurssiorganisaation tuottaman kirjallisen materiaalin. Tähän kuuluu:
  • Valintakoekirjojen tiivistelmät
  • Lukuisat harjoitustehtävät ja niiden mallivastaukset
  • Opettajien laatimat alleviivaukset kirjoista
  • Muu opetusmateriaali
 • Materiaalit jaetaan sähköisenä

 

Väli- ja loppukoe

 • Väli- ja loppukokeiden tarkoituksena on tarjota simuloitu pääsykoetilaisuus, joka auttaa sinua valmistautumaan varsinaiseen koetilaisuuteen monessa mielessä. Saat molemmista kokeista henkilökohtaisen palautteen vinkkeineen tehtäväntarkastajiltamme.

 

KurssiNet

 • KurssiNet on valmennuskurssiemme sähköinen oppimisalusta, jossa voit esimerkiksi keskustella muiden hakijoiden kanssa sekä esittää Q&A-palstalla mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, joihin asiantuntevat opetusassistenttimme vastaavat. KurssiNetistä löydät myös opettajien laatimat materiaalit.

 

Ryhmäkohtainen tutor

 • Ryhmäkohtainen tutor on oikeustieteen opiskelija, joka on koko kurssiryhmän tavoitettavissa. Tutoreilla on ensi käden kokemusta pääsykoekeväästä, ja he avustavat mielellään kaikissa valmistautumiseen liittyvissä tilanteissa!

 

Hinta 975 €

 

Imoittautuminen

© 2019 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »