Intensiivikurssi (20 ot)

Intensiivikurssi on kevään lopulle sijoittuva tiivis paketti valintakoekirjallisuuden vaikeimpien kokonaisuuksien kertaamiseen. Kurssiin sisältyy 20 opetustuntia lähiopetuksena. Kurssi soveltuu erityisesti itsenäisen opiskelun tueksi. Se on lisäksi yhdistettävissä mihin tahansa Pykälä ry:n valmennuskurssiin, jos haluat kevään päätteeksi tiukan paketin kirjojen haastavimmista asioista. Tästä linkistä näet intensiivikurssin aikataulun.

Yhdistäessäsi intensiivikurssin toiseen Pykälä ry:n valmennuskurssiin, saat kurssien yhteishinnasta 25 euron alennuksen. Alennus myönnetään vain kerran.

Voit halutessasi liittää Intensiivikurssiin järjestämämme loppukokeen, jolloin kurssin hinnaksi tulee 295 euroa. Tarjoamme myös muuta materiaalia yhdistettäväksi Intensiivikurssiin.

Hinta 255 €

Imoittautuminen

 

Luku- ja opiskelutekniikkakurssi (20 ot)

Luku- ja opiskelutekniikka on erittäin tärkeä osa onnistunutta pääsykoekevättä, erityisesti nyt, kun lukuaikaa on lyhennetty ja kokeessa annettua aineistoa painotetaan entistä enemmän. Opetus tulee hyödylliseksi myös lukion kirjoituksia silmällä pitäen. Kurssilla perehdytään laajasti erilaisiin luku- ja opiskelutekniikoihin, joita pääset kattavan teoriamateriaalin kautta soveltamaan erilaisiin tehtäviin. Tavoitteena on löytää sinulle parhaiten soveltuvat tavat lukea ja analysoida annettua materiaalia. Tästä näet luku- ja opiskelutekniikkakurssin aikataulun.

Tulevana vuonna Pykälän valmennuskurssit siirtyvät kohti koko kevään kattavaa elinkaariajattelua ja kurssi järjestetään jo helmikuussa. Näin voit hyödyntää siitä saatavaa tietotaitoa jo kevään ylioppilaskirjoituksissa tai muuten pääsykoekevääseen valmistautuessa ja saat kurssista maksimaalisen hyödyn.

Hinta 185 €

Imoittautuminen

 

Vastaustekniikkakurssi (20 ot)

Yksi pääsykokeen tärkeimmistä hakijalta edellytettävistä taidoista on riittävän vastaustekniikan hallinta. Kirjat voi jokainen osata ulkoa, mutta miten koetilanteessa yksittäiset asiat tulisi jäsentää kokonaisiksi vastauksiksi siten, että kokeen tarkastaja heltyy antamaan täyden pistehyvityksen vastauksesta? Tule ja opi tämä kanssamme! Valtaisan kysynnän kohteena vuodesta toiseen ollut vastaustekniikkakurssimme palvelee erityisesti sinua, jolle oikeustieteellisen pääsykokeen tehtävätyypit eivät ole entuudestaan tuttuja tai joka kokee, että aiempi epäonnistuminen koetilanteessa on johtunut nimenomaan puutteellisesta vastaustekniikasta. Tästä linkistä näet vastaustekniikkakurssin alustavan aikataulun.

HUOM: vastaustekniikkakurssi sisältyy Teho-, Pienryhmä- ja Tampere-kurssiin. Ethän siis tilaa kurssia, jos ilmoittaudut näille kursseille.

Hinta 185 €

Imoittautuminen

 

Videokurssi (20 ot)

Videokurssi sisältää kirjakohtaiset videot, joissa asiantuntevat opettajamme käyvät kirjoja läpi diaesityksen avustamana. Opettajat avaavat kirjan suurempia kokonaisuuksia sekä hankalampia yksityiskohtia omaan asiantuntemukseensa tukeutuen. Kaikki videokurssin videot ovat katsottavissa KurssiNetissä kurssille ilmoittautuneille niiden julkaisusta aina pääsykokeiden päättymiseen asti. Videokurssi toimii erinomaisena täydennyksenä ja vastapainona itsenäiselle lukemiselle.

HUOM: videokurssi sisältyy Teho-, Etä- ja Lahti-kursseihimme. Ethän siis tilaa videota, jos ilmoittaudut näille kursseille.

Hinta 195 €

Imoittautuminen

 

Pänttää §-monivalintasovellus

Pänttää §-sovellus sisältää sadoittain Pykälän tuottamia monivalintatehtäviä, joiden avulla pääset treenaamaan valintakokeen leikkurivaihetta varten. Pystyt sovelluksesta valitsemaan aihealueet kirjoittain, sekä tehtäväsarjan pituuden. Saamasi pisteet ja oikeat vastaukset ilmestyvät heti sarjan suoritettuasi.

Sovelluksen avulla voit myös verrata kehittymistäsi ja osaamistasoasi suhteessa muihin sovelluksen käyttäjiin.

Sovellus toimii kaikilla älylaitteilla sekä tietokoneella. Tarvitset internet-yhteyden käyttääksesi sovellusta.

Hinta 30 €

 

Materiaalipaketti

Tilaamalla materiaalipaketin erikseen, pääset hyödyntämään kaikkea Pykälän valmennuskurssien valmistamaa materiaalia itsenäisen työskentelyn tukena.

Kokonaisuuteen sisältyy KurssiNet-alusta, valmennusopas sekä materiaalikansio. Pääset harjoittelemaan organisaatiomme tuottamia tehtäviä omalla aikataululla ja lukemaan valmiiksi laadittuja tiivistelmiä. Voit myös esittää kirjojen aiheisiin liittyviä kysymyksiä opetusassistenteille KurssiNetin kautta.

Materiaalit toimitetaan sähköisessä muodossa.

  • Valmennusopas
  • KurssiNet

 

Hinta 395 €

 

© 2019 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »