Kuka on Juha Räihä?

Juha on 37-vuotias lakimies Helsingistä. Hän itse päätyi Pykälän kurssien kautta Helsingin oikeustieteelliseen vuonna 2005 ja valmistui vuonna 2010. Valmistumisestaan lähtien Juha on toiminut asianajotehtävissä ensin pari vuotta omassa lakiasiaintoimistossa ja sen jälkeen asianajajana asianajotoimisto Advoline Oy:ssä, jossa hän on ollut myös osakkaana. Hän on tällä hetkellä opintovapaalla, mutta ennen tätä hän hoiti päätoimisesti oikeudenkäyntejä ja sivutoimena erilaisia opetustehtäviä muun muassa Tallinnan yliopistossa.

Pykälän valmennuskursseilla Juhalla on alkamassa on nyt 12. vuosi opettajana. Näiden vuosien aikana on käyty läpi monta eri oikeustieteen aihealuetta ja jotkut jopa useampaan kertaan. Hän odottaakin jo innolla, mihin aiheeseen päästään tänä keväänä yhdessä syventymään ja toivottaa kurssilaiset tervetulleeksi vuoden 2022 kursseille.

Kursseilla ja opiskelijoiden keskuudessa Juha tunnetaan erinomaisena ja innostavana opettajana, joka on auttanut monta opiskelijaa matkalla tiedekuntaan. Pitkän ja menestyksekkään opettajakokemuksensa ansiosta Juha onkin valmentanut isoa joukkoa oikeustieteellisen opiskelijoita ja kurssilaisten palaute Juhan opetuksesta on erittäin innostavaa kuultavaa.

© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »