Kuka on Juha-Matti Kiviluoto?

Juha-Matti opettaa Pykälän valmennuskursseilla kirjaopettajana kevään 2022 kursseilla.

Oikeustieteen maisteri, varatuomari Juha-Matti Kiviluoto on työskennellyt Pykälän valmennuskursseilla ensimmäisen kerran jo vuonna 2013 tutoroiden oikeustieteelliseen tiedekuntaan hakevia kurssilaisia. Juha-Matti on työskennellyt mm. yksityisellä sektorilla asianajotehtävissä, sekä julkisella sektorilla kaupunginlakimiehenä. Hän on suorittanut tuomioistuinharjoittelun ja saanut varatuomarin arvonimen vuonna 2020. Tällä hetkellä Juha-Matin päätoimiset työtehtävät liittyvät julkishallinnon kehittämiseen ja edunvalvontaan.

Juha-Matilla on monipuolista kokemusta kouluttamisesta ja opetustehtävistä. Hän on toiminut opiskeluaikana apulaisopettajana oikeustieteellisen tiedekunnan esineoikeuden aineopinnoissa ja nykyisessä työssään hän kouluttaa julkishallinnon viranhaltijoita sekä luottamushenkilöitä.

Juha-Matti on päässyt opiskelemaan oikeustiedettä käymällä Pykälän valmennuskurssin, joten hänellä on hyvä käsitys siitä, minkälaista hyvän valmennuskurssiopetuksen tulee olla. Valmennuskurssiopettajana Juha-Matti on asiantunteva ja sitoutunut, sekä aidosti kiinnostunut auttamaan kurssilaisia saavuttamaan tavoitteensa, eli opiskelupaikan oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hänen innostava tyylinsä opettaa tekee Juha-Matista helposti lähestyttävän ja motivoivan opettajan.

© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »