Ohjeet valmennus­kursseille ilmoittautumiseen

Valmennuskursseille ilmoittautuminen on alkanut ja kursseille voi nyt ilmoittautua. Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://ilmoittautuminen.pykala.fi/orders/new-registration

Kevään 2022 Teoria-kurssille ilmoittautuminen on päättynyt. Muilla kursseilla on vielä tilaa.

Linkistä avautuvaan lomakkeeseen täytetään seuraavat tiedot:

 1. Kurssille ilmoittautuvan henkilön tiedot:
 • Nimi
 • Syntymäaika
 • Postiosoite
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 1. Pääkurssien toivejärjestys
 • Pääkursseja ovat Teho Plus-, Teho-, Teoria-, Tampere-, ja Etä Teho-kurssipaketit.
 • Lisää haluamasi pääkurssit toivejärjestykseen
  • Esimerkki: Mikäli toivot ensisijaisesti pääseväsi kurssille Teho aamu-kurssille, valitse kohtaan ”1. vaihtoehto” Teho aamu. Jos toissijainen kurssitoiveesi on Teoria, valitse kohtaan ”2. vaihtoehto” Teoria. Jatka näin, kunnes olet valinnut kaikki kurssit, joille tahdot osallistua siinä tapauksessa, ettei listasi aiempia toiveita voida täyttää.
 1. Lisäkurssit
 • Lisäkursseja ovat Itseopiskelupaketti, Vastaustekniikkakurssi, Opetusvideot, Pänttää § -monivalintasovellus, Intensiivikertaus ja Vastaustekniikan kertaus.
 • Lisää haluamasi lisäkurssit.

Lomakkeen avaamisen jälkeen sinun ei tarvitse kiirehtiä varsinaisen täyttämisen kanssa. Kun avaat lomakkeen, vuoronumerosi määräytyy sen ajankohdan mukaan, jolloin lomake aukeaa. Lomakkeen täyttämiseen on aikaa 15 minuuttia. Tämän jälkeen lomake sulkeutuu ja menetät järjestysnumerosi jonossa. Selvitä siis etukäteen lomakkeen vaatimat tiedot ja mieti, mihin järjestykseen haluat pääkurssit asettaa. Lomakkeen täyttäminen ei ole nopeuskisa, vaan kurssipaikat jaetaan lomakkeen avattuasi jaetun järjestysnumeron ja kurssitoiveiden perusteella.

Tilausvahvistus lähetetään mahdollisimman pian, kunhan olemme ehtineet käsitellä tilauksen. Ilmoittautumisen alkamispäivänä tilausvahvistuksen lähettäminen saattaa kestää hieman tavallista kauemmin. Tilausvahvistuksesta ilmenee mille kursseista olet saanut paikan. Tilausvahvistuksen mukana tulee myös lasku. Kurssimaksua ei siis tarvitse suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Tilausvahvistus saattaa ohjautua myös sähköpostisi roskapostikansioon, joten tarkastathan myös sieltä, mikäli tilausvahvistusta ei näy.

Ilmoittautumalla hyväksyt yleiset sopimusehtomme. Niihin on mahdollisuus tutustua kotisivujen alapalkista jo ennen ilmoittautumisen alkamista.

HUOM! Suosittelemme yrittämään ilmoittautumista vain yhdellä laitteella. Mikäli järjestelmäämme tulee saman henkilön useampia ilmoittautumisia samoille kursseille, pidätämme oikeuden poistaa kaikki kyseisen henkilön ilmoittautumiset.

Vastaamme mielellämme ilmoittautumista koskeviin kysymyksiin sähköpostitse . Päivystysaikojen puitteissa saat kurssipäälliköt kiinni myös numerosta 045 238 1938.

PDF-muotoiset ilmoittautumisohjeet kuvilla löydät painamalla tästä. Tutustu ennen ilmoittautumista sivuston käyttöehtoihin tästä.

© 2022 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »