Ohjeet valmennus­kursseille ilmoittautumiseen

Ilmoittudu valmennuskursseillemme osoitteessa: 

https://ilmoittautuminen.pykala.fi/orders/new-registration

Linkistä avautuvaan lomakkeeseen täytetään seuraavat tiedot:

1. Kurssille ilmoittautuvan henkilön tiedot:

 • Nimi
 • Syntymäaika
 • Postiosoite
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero

2. Pääkurssien järjestys

 • Pääkursseja ovat Superior, Superior Etä, Modus, Modus Etä ja Itseopiskelupaketti.
 • Lisää haluamasi pääkurssit toivejärjestykseen
  • Esimerkki: Mikäli toivot ensisijaisesti pääseväsi kurssille Superior, valitse kohtaan ”1. vaihtoehto” Superior. Jos toissijainen kurssitoiveesi on Modus, valitse kohtaan ”2. vaihtoehto” Modus. Jatka näin, kunnes olet valinnut kaikki kurssit, joille tahdot osallistua siinä tapauksessa, ettei listasi aiempia toiveita voida täyttää.

3. Lisäkurssit

 • Lisäkursseja ovat Oikeustieteen perusteet-kurssi, Vastaustekniikkakurssi, Opetusvideot, Pykälän monivalintasovellus, muistikortit, äänikirjat, harjoituskokeet ja tehtäväpaketit.
 • Lisää haluamasi lisäkurssit.

Lomakkeen avaamisen jälkeen sinun ei tarvitse kiirehtiä varsinaisen täyttämisen kanssa. Kun avaat lomakkeen, vuoronumerosi määräytyy sen ajankohdan mukaan, jolloin lomake aukeaa. Lomakkeen täyttäminen ei ole nopeuskisa, vaan kurssipaikat jaetaan lomakkeen avattuasi jaetun järjestysnumeron ja kurssitoiveiden perusteella.

Tilausvahvistus lähetetään mahdollisimman pian, kunhan olemme ehtineet käsitellä tilauksen, kuitenkin vuorokauden sisällä tilauksesta. Tilausvahvistuksesta ilmenee mille kursseista olet saanut paikan. Tilausvahvistuksen mukana tulee myös lasku. Kurssimaksua ei siis tarvitse suorittaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Tilausvahvistus saattaa ohjautua myös sähköpostisi roskapostikansioon, joten tarkistathan myös sieltä, mikäli tilausvahvistusta ei näy.

Ilmoittautumalla hyväksyt yleiset sopimusehtomme. Niihin on mahdollisuus tutustua kotisivujen alapalkista jo ennen ilmoittautumisen alkamista.

Yrittämään ilmoittautumista vain yhdellä laitteella. Mikäli järjestelmäämme tulee saman henkilön useampia ilmoittautumisia samoille kursseille, pidätämme oikeuden poistaa kaikki kyseisen henkilön ilmoittautumiset.

​​Muista huomioida, että kurssipaketteihimme kuuluu myös lisäkursseina myytävää sisältöä – esimerkiksi Superior kurssillemme kuuluu kaikki lisäkurssit joten niitä ei tule erikseen valita. Osa lisäkursseistamme, kuten Monivalintasovellus on mahdollista ostaa läpi kevään.

Tallennettuasi tilauksesi, lähetämme sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin tervetulotoivotuksen kursseillemme, yleiset sopimusehtomme sekä laskun. Laskun erittelystä näette, mille toivomistanne kursseista olette päässeet, sekä mahdolliset varasijat.

Vastaamme mielellämme ilmoittautumista koskeviin kysymyksiin sähköpostitse . Saat kurssipäällikön kiinni myös numerosta 0400 127 445.

© 2023 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »