Etäkurssi on tarkoitettu parhaaksi mahdolliseksi itsenäisen opiskelun tueksi. Kurssi sopii myös sinulle, joka et välimatkan takia pääse osallistumaan lähiopetukseen. Saat tueksesi kaiken kurssiemme tuottaman kirjallisen materiaalin sekä kirjakohtaisen videokokonaisuuden.

Tukenasi kevään koitoksessa toimivat etäopiskelijoiden omat tutorit, jotka neuvovat ja tukevat sinua koko kevään ajan. Käytössäsi on myös KurssiNet, jossa voit kommunikoida niin kurssihenkilöstön kuin muiden kurssilaisten kanssa. Kursseilla tuotetut kirjalliset materiaalit kuten harjoitustehtävät ja tiivistelmät toimitetaan sinulle sähköisesti KurssiNetin kautta. Käytössäsi on lisäksi Pänttää §-sovellus, jonka kattavan monivalintatehtävien pankin parissa voit valmistautua pääsykokeen monivalintaosioon.

Kurssiin sisältyvät väli- ja loppukokeet voit tehdä joko kotona tai simuloidussa koetilanteessa Helsingissä. Kummassakin tapauksessa saat henkilökohtaista palautetta vastaustekniikastasi osaavilta tehtäväntarkastajiltamme.

Kurssiin kuuluu myös kertauspäivä. Tilaisuudessa opettajamme keskittyvät kertaamaan niitä asioita, joita kurssilaiset ovat toivoneet käsiteltävän. Kertauspäivä välitetään etäkurssilaisille sähköisesti.

 

20 ot videokokonaisuus

 • Asiantuntevat opettajamme käyvät videoilla läpi niin valintakoekirjojen perusasioita kuin haastavampiakin kokonaisuuksia. Opetusvideot ovat katsottavissa yhä uudelleen juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Videokurssi toimii erinomaisena täydennyksenä ja vastapainona itsenäiselle lukemiselle.

 

Kertauspäivä

 • Kertauspäivänä opettajamme käyvät läpi jokaisen valintakoekirjan keskeisimmät asiat tiiviissä luentomuodossa. Kertauspäivä ajoittuu aivan luku-urakan loppupäähän, keskimäärin noin viikkoa ennen itse koetilaisuutta.

 

Valmennusopas

 • Valmennusoppaaseen sisältyy yleistä informaatiota hakemisesta, kursseista sekä opiskelutekniikoista. Valmennusoppaaseen sisältyy myös vastaustekniikkaan perehtyvä osio.

 

Materiaalikansio

 • Materiaalikansio sisältää kurssiorganisaation kurssille tuottaman kirjallisen materiaalin. Tähän kuuluu:
  • Valintakoekirjojen tiivistelmät
  • Lukuisat harjoitustehtävät ja niiden mallivastaukset
  • Opettajien laatimat alleviivaukset kirjoista
  • Muu opetusmateriaali
 • Materiaalit jaetaan sähköisenä

 

KurssiNet

 • KurssiNet on valmennuskurssiemme sähköinen oppimisalusta, jossa voit esimerkiksi keskustella muiden hakijoiden kanssa sekä esittää Q&A-palstalla mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, joihin asiantuntevat opetusassistenttimme vastaavat. KurssiNetistä löydät myös opettajien laatimat materiaalit ja opetusvideot.

 

Etätutor

 • Etätutor on oikeustieteen opiskelija, jonka tehtävä on auttaa juuri Sinua pääsykoekevääsi aikana. Voit kääntyä tutorin puoleen esimerkiksi laatiessasi lukusuunnitelmaa tai pohtiessasi erilaisia opiskelutekniikoita, sillä heillä on ensi käden kokemusta pääsykokeisiin valmistautumisesta.

 

Pänttää §-monivalinta­sovellus

 • Pänttää §-monivalintasovellus lanseerattiin menestyksekkäästi Pykälän valmennuskursseille keväällä 2018. Sovellusta varten laaditaan muuhun materiaaliin nähden erillinen kysymyspankki, jonka avulla jokainen voi muun lukemisen ohessa panostaa entisestään kokeessa keskeisten monivalintatehtävien hallintaan.

 

Väli- ja loppukoe

 • Väli- ja loppukokeiden tarkoituksena on mahdollistaa simuloitu pääsykoetilaisuus, joka auttaa sinua valmistautumaan varsinaiseen koetilaisuuteen monessa mielessä. Saat molemmista kokeista henkilökohtaisen palautteen vinkkeineen tehtäväntarkastajiltamme.

Hinta 500 €

 

Imoittautuminen

© 2019 Pykälän valmennuskurssit
webDesign: Mekanismi »